Kurumsal Web Sitesi Nedir? Nasıl Olmalıdır?

Kurumsal Web Sitesi Nedir? Nasıl Olmalıdır?

Ucuza aldığınız kurumsal web sitelerinde nelerden ödün verirsiniz ?

1-Kalite
2-Sağlık (Sinir-Stres)
3-Boşa geçen zaman
4-Para

Kurumsal Web Sitesi Nedir?

Kurumsal web sitesinin tasarımı , kurumun kiyafetidir. Reklamı ise kurumun kalitesidir.Kurumsal web sitesi internet dünyasında işletmelerin hizmetleri ve ürünleri ile alakalı bilgileri içeren ve bunları arama ağlarında gösteren bir web model tasarımıdır.İyi bir web sitesine sahip olmanız için öncelikle hayal etmeniz ve gerisini bize bırakmanız gerekir. Ares bilişim her konuda empati kurarak , tasarım ve yazılım konusunda mücizeler yaratır.

Kurumsal Web Sitenizde Olması Gerekenler Nelerdir?

İçerik açısından; öncelikle firma tanıtımı, ürün/hizmetler, kendinizden haber ve/veya etkinlikler, müşteri ilişkileri/destek, kariyer/insan kaynakları, ulaşım/iletişim gibi temel bölüm başlıkları olmalıdır.. Bunlara şirketin faaliyet alanı ile ilgili farklı bölümler de eklenebilir

Dikkat etmeniz gereken unsurlar nelerdir?

Şirketinizin pazarlama sorumlusu kurumsal web sitenizin firmaya sağlayacağı katkılar konusunda bilinçli olmalı ve firmanızın web sitesi ile doğrudan ilgili olmalıdır. Kendisini bu konuda da geliştirmek için istekli bir pazarlama bölümü ve profesyonel ve yenilikçi bir firma ile mükemmel sonuçlar elde edilecektir. İnetrnet sitesinin ziyaretçilerine vereceği mesajlar, ziyaretçi ile kurulacak iletişimin belirlenmesinde büyük rol oynayacaktır. Şirketinizin hangi kesime , hangi kullanıcı grubuna hitap ettiği, nasıl hitap edilmesi gerektiği , hangi ürünün ya da hizmetin ön planda tutulması gerektiği, rakiplerin sektördeki yerleri vb. gibi bir dizi sorulması gereken soru, testler, analizler,strateji çalışmalarının yapılması gerekiyor. Yani, gerçek dünyada ürünümüzün ya da hizmetlerimizin tanıtımına verdiğimiz özen sanal dünyaya açılmamızı sağlayan internet sitemiz için de geçerlidir. İyi bir kurumsal site bu sanal dünyadan pazar payı alıp reelde size katkı sağlayabilen sitedir. 

13.10.2021
1.354
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Kerem
Kerem
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?