ARAÇ TAKİP

100% Memnuniyet
ARAÇ TAKİP

Araç Takip zamandan tasarrufu sağlar. Araçlarınızı 7/24 sürekli takip ederek iş dışı seyahatleri engeller. İşe bağlama ve bitirme zamanlarını raporlar ve iş akışını optimize eder. Sürücülerle, nerede oldukları konusunda yapılan gereksiz telefon görüşmelerini ortadan kaldırır. Böylece iş gücünden önemli oranda tasarruf sağlar.

Araç Takip yakıttan kazandırır. Araçların iş dışı kullanımını engelleyerek; gereksiz yere çalışmaları, gereksiz hızlanmaları, yavaşlamaları, savrulmaları ve hız yapılmasını kontrol eder. Böylece yakıttan büyük ölçüde tasarruf sağlar.

Araç Takip, araç bakım ve ve kullanım maliyetlerini minimuma indirir. Araçların kötü kullanımını ve amaç dışı seyahatler nedeniyle gereksiz yere fazladan sürüş yapılmasını engellenmesinin yanı sıra; özel yazılımlar ile araçların bakım, servis, onarım gibi faaliyetlerini de takip eder. Böylece araçların yıpranma süresini uzatarak bakım ve kullanım maliyetlerinde tasarruf sağlar.

Stet clita kasd gubergren, no sea takimata
Duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.
Hizmet Teklif Formu

    13.10.2021
    469
    Ziyaretçi Yorumları (2)
    1. Yiğit Namlı dedi ki:

      It probably seemed trivial to most people, but it mattered to Tracey. She wasn’t sure why it mattered so much to her, but she understood deep within her being that it mattered to her. So for the 365th day in a row, Tracey sat down to eat pancakes for breakfast.

      1. safirtema dedi ki:

        There was no time. He ran out of the door without half the stuff he needed for work, but it didn’t matter.

    Whatsapp
    Kerem
    Kerem
    Merhaba
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?